Melior Vita får ny webblösning genom Vallagruppen

Vallagruppen bidrar till en bättre digital värld - Digital kommunikation för företag och föreningar
Melior Vita - Hemsida från Vallagruppen Webbyrå

Vallagruppen fick uppdraget att bygga ny webblösning för Melior Vita. En presentationshemsida som beskriver företagets verksamhet.
En webblösning i milda färger och mjuka bilder. Allt för att förmedla lugn och trygghet. Det är precis vad Melior Vita Omsorg strävar och arbetar mot tillsammans med sina klienter.

Tillsammans med kunden har vi på bästa sätt processat denna webblösning. Kunden har skapat textinnehåll och vi på Vallagruppen har byggt lösningen kring texterna.

Vallagruppen önskar Melior Vita lycka till med verksamheten som är en viktig del i samhället. Vi ser fram emot ett långt och givande samarbete.

Lite information om Melior Vita Omsorg:
Företaget driver en verksamhet som erbjuder säkerhet, kvalitet, kompetens och trygghet.

De har mångårig erfarenhet av både behandling, omsorg, socialt arbete och skydd inom olika områden. Deras egna kunskapsbank är bred och unik och de arbetar ständigt för att fylla på, bredda och uppdatera sin kompetens för att kunna ge den bästa kvalitén och stöd till de människor vi möter i sin verksamhet.

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er? Erhåll fri offert

Vallagruppen står för en rad viktiga saker som trygghet, seriositet och kunskap. Att välja Vallagruppen som partner när det kommer till att utveckla ny webblösning, bygga e-handelsystem, få hjälp med online markandsföring. Ja kort sagt; Vi hjälper er när det kommer till proffsig, ökad digital närvaro

Image
Vallagruppen AB | Linköping | Sverige

Sankt Larsgatan 22
582 24 Linköping

Tel: 013 190 81 70
E-post: info@vallagruppen.com

Image

Digital Kommunikation Med Kvalitet - Since 1998